2010. december 5., vasárnap

Még van kegyelem...

Egy nagyon áldott vasárnapom volt. Délelőtt vissza emlékezhettem arra, hogy az Úr Jézus megszabaditott, vérével tisztára mosott és elpecsételt magának. A Vele kötött szövetségem is megújithattam az úrvacsora által. Délután újra gyülekezetbe voltam, mikor az Úr szólt hozzám, és újra megerősitette bennem, hogy nem hiábavaló Neki szolgálni és Neki élni, persze ez csak akkor, ha teljes odaszántsággal teszed. Mert vannak hiábavaló szolgálatok is, ha csak azért teszed mert elvárják tőled, vagy mert más is teszi, az ilyenek "izzadtságszagú" keresztyének.
Saját tapasztalataim alapjám mondom azt, hogy érdemes Neki és érte élni. Szánjuk oda magunkat teljesen és tegyük az életünket az Ő oltárára. Az az én vágyam, hogy mindennap érte égjek, de ne kiégjek. Naponként mind jobban és jobban szeretem Őt. Jó Vele lenni és Vele járni kéz a kézbe. Ha kipróbálod akkor te is ezen a véleményen leszel. Lehetetlen az, ha valaki egyszer megérezte Isten szeretetét és megtapasztalta az Ő kegyelmét, hogy hátat forditson Neki, ne kelljen ez neki.
A mai napom még böjtel és szüntelen imádkozással töltöttem, mert megértettem, hogy csendben kell legyek, várjak, imádkozzak és böjtöljek, Ő majd cselekedni fog. Mert az imának olyan nagy az ereje, hogy képes megmozditani azt a kart, amely a világmindenséget mozgásba hozta. Én hiszem ezt, ezért csak várok és imádkozok, főleg azokért akiket nagyon a szivemre helyezett.
Kedves barátom, menj te is bizalommal és hittel Istenhez, kérjél Tőle nagy dolgokat és Ő megadja neked, mert Ő maga mondta "kérjetek és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen". Ennél több nem is kell. Kivánom neked, hogy ezen a héten is megtapasztald azt, hogy mennyire erősen szeret téged az Isten, és ne utasitsd Őt vissza, hanem fogadd el, tedd a kezébe az életedet, és akkor meglátod, hogy az életed igazi értelmet nyer, és nem hiábavaló.
Advent van, várjuk vissza Jézust. Te várod-e vissza Őt? Mikor visszajön, mint Király és itélő biró, akkor kegyelem vagy itélet alá esel? A döntés rajtad áll. Hála az Úrnak még tart a kegyelem, fogadd el és ne utasitsd Őt vissza, mert lehet mikor ráébredsz az igazságra már késő lesz. Gondolkozz el ezen, és azon is, hogy merre tart az életed, van-e értelme, van-e örök életed? Ha nincs akkor még lehet, mert még nyitva van a Mennyország kapuja azoknak akik, mennek a kereszthez, mert áll még a kereszt és folyik a drága vér, hogy lemossa bűneid, add át Néki az életed.
Egy nagyon áldott hetet kivánok nektek, és azt, hogy ebben az adventi csendben meghalljátok az Ő szelid lágy hangját és megérezzétek a szeretetét, megtapasztaljátok a kegyelmét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése